فهرست عناوین [پنهان]
تاب آوری مجموعه های بانکی، تعاریف، ضرورت ها و عوامل موثر بر آن
Derstanding Resilience in the Banking Sector
تاب آوری یک عامل حیاتی برای مجموعه های بانکی است، به ویژه با توجه به چالش های اخیر اقتصاد جهانی. به این ترتیب، گروه اقتصادهای بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال گذار (EMEAP) نیاز به افزایش تاب آوری مجموعه های بانکی را تشخیص می دهد.
بخش مالی ستون فقرات هر اقتصاد است و ثبات آن برای رونق اقتصادی کلی یک کشور حیاتی است. بنابراین، درک تاب آوری در مجموعه بانکی در دستیابی به ثبات و رشد مالی بسیار مهم است.Derstanding Resilience in the Banking Sector
انعطاف پذیری در مجموعه ای بانکی به عنوان توانایی موسسات مالی برای مقاومت در برابر شوک ها و ادامه فعالیت بدون اختلالات قابل توجه با حفظ ثبات مالی تعریف می شود. مجموعه بانکی در معرض خطرات مختلفی است که ممکن است منجر به زیان های قابل توجهی شود، از جمله ریسک اعتباری، ریسک بازار، ریسک نقدینگی و ریسک عملیاتی. بنابراین، تابآوری تنها در مورد جذب شوکها نیست، بلکه توانایی بازیابی از آنها و سازگاری با چالشهای جدید را نیز شامل میشود.
وجود یک بخش بانکی تاب آور در تضمین ثبات مالی، که برای رشد اقتصادی ضروری است، حیاتی می باشد. ثبات مالی، احتمال وقوع بحران های مالی را کاهش می دهد که این موضوع می تواند آسیب های قابل توجهی را به اقتصاد وارد سازد. علاوه بر این، یک مجموعه بانکی تاب آور میتواند به ارائه اعتبار به خانوارها و مشاغل در طول رکودهای اقتصادی ادامه دهد و به کاهش تأثیر بحران کمک کند.